torsdag 30 maj 2013

tisdag 28 maj 2013

BULLOCK HEARTS PÅ ITUNES







Nu finns vår splitternya singel The Moment på iTunes! Bara att klicka HÄR och gå in och köpa låten!  Vi skulle bli så glada om du ville stötta oss! :) 





söndag 26 maj 2013

BYRÅN











Byrån i sovrummet har vi köpt på Bra och begagnat. Vi letade efter en lite högre och smalare byrå och när vi hittade den här, inklämd bakom andra möbler, så blev vi glada. :)

lördag 25 maj 2013

ANANASSMOOTHIE





En perfekt start på dagen med en smoothie på balkongen. Jag mixade frusen ananas, lättfil, lite pressad citron, mjölk, vaniljsocker och kardemumma. Jättegott! 

torsdag 23 maj 2013

ROSA LILJOR











Rosa, doftfria liljor. Jag tål inte liljor som doftar, men jag tycker blommorna är väldigt fina, så det är jättebra att det finns doftfria! 

onsdag 22 maj 2013

NACHOGRATÄNG MED FLÄSKFILÉ





Jag hittade recept på nachogratäng på Matplatsen. Jag testade att laga detta i fredags, och det blev riktigt gott! Ett kul alternativ till vanliga tacos. 

måndag 20 maj 2013

VÅRFIXAT BADRUM





Vårnytt i badrummet. Jag tycker det känns kul med lite färg just nu! 

söndag 19 maj 2013

THE GREAT GATSBY














Ikväll var vi på bio och såg The Great Gatsby. En film som utspelar sig i New York på 20-talet och som bygger på romanen av F. Scott Fitzgerald. Jag älskar kostymdramer, så detta var verkligen en film helt i min smak. :) I början gillade jag inte att det var 3D, men efter ett tag vande man sig. 

lördag 18 maj 2013

SALLAD MED CHILI- OCH KORIANDERDRESSING





Sallad är så gott!! Jag tröttnar aldrig på det och det går att variera i det oändliga. Man tar lite vad man har hemma och blandar ihop. Här har jag gjort en enkel dressing av olivolja, lime, vatten, chili, salt, peppar och koriander. Den passar så bra till sallader med melon och avocado. Vi åt den här salladen med ett vitlöksbröd till. 

fredag 17 maj 2013

PÅ KÖKSBÄNKEN





Fixade lite på köksbänken häromdagen. Fräscht med färska kryddor!





torsdag 16 maj 2013

LAX MED VITKÅLSGRATÄNG OCH GUACAMOLE








Vi gjorde lax i ugnen härmodagen. Till laxen gjorde jag en vitkålsgratäng. Jag hittade receptet här och blev sugen på att testa det. Sedan gjorde jag även guacamole och tomatsallad till och serverade med koriander på laxen. Jättegott! 

onsdag 15 maj 2013

SARA BAREILLES






Måste bara lägga ut den här nya låten med min favorit Sara Bareilles. Jättebra låt och härlig video! Jag gillar Sara Bareilles väldigt mycket. Hon är både duktig låtskrivare och sångerska och dessutom en fantastisk pianist. När vi var i Vancouver 2008 fick vi möjlighet att gå på en konsert med henne, det var så kul.

BESÖK








Ett gäng vänner kom över på fika häromdagen. Trevligt!

tisdag 14 maj 2013

FÖDELSEDAGSFRUKOST



'





När mamma fyllde år överraskade vi henne med frukostbuffé på ett trevligt café. Det var mysigt att hela familjen kunde samlas. 

måndag 13 maj 2013

söndag 12 maj 2013

NYMÅLAT








Mina föräldrar håller på och renoverar i köket. Jag åkte dit för att hjälpa till att måla lite. Det är så kul att måla, tycker jag. Väggar, tak, lister, fönster och inne i köksskåpen har målats i vitt. Sedan ska golvet, bänkskivorna och köksluckorna bytas ut. Jag tror det kommer att bli jättefint! Jag återkommer med bilder på det färdiga resultatet.

lördag 11 maj 2013

GRAFITGRÅ

















Förra helgen besökte jag butiken Grafitgrå i Kaxholmen. Grafitgrå är en jättemysig inredningsbutik, som drivs av en duktig tjej, som heter Elin. Där finns även ett trevligt café. Vi åkte dit för att äta frukost med några vänner och passade då på att handla lite i butiken. Man blev så inspirerad och glad av att se allt fint, så jag kan verkligen rekommendera ett besök där! :)   

fredag 10 maj 2013

TORTELLINI MED TOMATSÅS











Färsk pasta: tortellini fyllda med ricottaost och spenat. Till detta en tomatsås med tomater, grädde, vitlök, lök, basilika, lite honung och matlagningsvin. Salta och peppra. Klart! Servera med parmesanost.
Jättegott och enkelt!

torsdag 9 maj 2013

VIKING GRACE





























När vi åkte båt hem mellan Åbo och Stockholm förra veckan, så åkte vi med den nya båten Viking Grace. Det var riktigt trevligt! Båten var så fin! Väldigt stor skillnad att åka med den här, jämfört med den gamla. Jättekul!

onsdag 8 maj 2013

VAPIANO











God mat på Vapiano! Jag åt carpaccio och bruschetta. Mamma åt en god pastasås.